понеділок, 9 листопада 2015 р.

До уваги 9, 10-ті класи!!!

Правовий конкурс 

"Права людини - твої права"

      Конкурсна робота (презентація) має бути виконана у форматі Power Point та відображати інформацію про Загальну декларацію прав людини, 1948 року. Матеріал у презентації може містити постатейний аналіз Загальної декларації прав людини, історичні передумови її прийняття, значення цього міжнародного документу для людства, пропозиції щодо розширення прав людини, статистику щодо захисту прав людини в міжнародних судах та іншу інформацію, пов’язану із прийняттям (змістом, значенням) Загальної декларації прав людини. На першому слайді в обов’язковому порядку має міститися інформація про виконавця презентації (із зазначенням імені та прізвища, назви навчального закладу та класу) та назва роботи.
                  Критерії оцінки презентації:
- відображання інформації щодо змісту прав людини, гарантованих Загальною декларацію прав людини – 10 балів;
- оригінальність та авторський підхід при виконанні роботи – 10 балів;
- відображення у роботі статистичних даних, порівнянь – 10 балів;
- використання в роботі фотографій, малюнків – 10 балів;
- використання інформації про цікаві історичні факти, історичні передумови та значення Загальної декларації прав людини – 10 балів;
- висновки та пропозиції – 10 балів.
Максимально можлива кількість набраних балів 60. 
       Переможці Конкурсу (І, ІІ, ІІІ місця) нагороджуються дипломами (грамотами) за підписом начальника управління освіти Херсонської міської ради та начальника районного управління юстиції  в урочистій обстановці. 
Роботи на конкурс надати до 23 листопада 2015 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар